Are you ready for the New World ?
VANDAAG IS DAY ONE VAN INNOVADERS

Dag één van een inspirerende, stimulerende en vernieuwende toekomst. En dat willen we graag met u,
partner van het CRIC-OCCN vieren!

Innovaders? Innovaders!

Dat zijn tien ervaren innovatie- en onderzoekspartners verspreid over evenveel sectoren. CRIC-OCCN en de andere negen centra zullen u meer dan ooit inspireren, stimuleren, ondersteunen en bovenal helpen innoveren. Daarvoor is de tijd rijp!

Maart 2020 begon immers met een wake-up-call van wereldformaat. COVID-19 klopte aan ieders deur en bracht een tsunami aan globale veranderingen met zich mee. Consumentengedrag draaide 180° en megatrends zoals digitalisering en duurzaamheid wonnen enorm aan snelheid. Veel bedrijven wisten even niet meer van welk hout pijlen maken, maar deze tijden van disruptie bieden ook unieke kansen. Innovaders staan klaar ondernemers te helpen hun veerkracht te hervinden en fundamenteel te vernieuwen.

Innovatie

Stevig verankerd in uw sector, is CRIC-OCCN ideaal gepositioneerd om u te ondersteunen bij innovaties. Onze experten stellen hun diepgaande markt-, product- en technologische kennis tot uw beschikking in een samenwerkingsformule op maat van uw bedrijf. CRIC-OCCN helpt beton zijn plaats te veroveren als esthetisch afwerkingsmateriaal. CRIC-OCCN helpt beton zijn plaats te veroveren als esthetisch afwerkingsmateriaal.

Onderzoek

Naast innovatietrajecten-op-maat, bieden we ook collectieve onderzoeksprojecten aan. De voordelen hiervan zijn legio. In tegenstelling tot bij innovatietrajecten voor één onderneming, kunnen verschillende bedrijven intekenen op een onderzoek dat voor hen relevant is of zelf een onderzoek initiëren. Dit verlaagt de (financiële) drempel om te innoveren voor kmo’s. De samenwerking met andere bedrijven uit uw sector en de link tussen Innovaders-partners onderling, zorgt bovendien voor een uitwisseling van kennis en expertise en leidt op haar beurt tot groei en innovatie. Denken we bvb aan de gezamenlijke inspanningen voor milieuvriendelijke bindmiddelen en duurzaam beton.

Interessant? Op de website van CRIC-OCCN vindt u een lijst van lopende collectieve onderzoeken waaraan u kan deelnemen.

Op date met de toekomst

Ook zin gekregen om nog meer van onze diensten te ontdekken? Wil u innovatie in uw bedrijf extra stimuleren? Een product laten certificeren? Technologisch of ander advies krijgen? Kom bij ons op Discovery Date en laat u inspireren door ons aanbod. Maak kennis met al onze diensten en ontdek op welke manieren we uw ambities kunnen ondersteunen. Ons expertenteam kijkt er alvast naar uit u beter te leren kennen!