T. +32.( 0 ) 2 626 89 20
Ondernemer of Bouwheer

Een goede ondernemer  zorgt ervoor dat hij op de hoogte is van de normatieve referenties  om grote bouwwerkzaamheden te ondernemen en de conformiteit van de stalen met de geldende normen te garanderen. Reken op de kennis van het CRIC-OCCN en zijn dienst Normen om u daarbij te helpen!

Waarom ‘pakt’ uw beton niet? Waarom gedraagt uw product zich ongewoon? Hoe zal uw beton na verloop van tijd reageren op agressieve stoffen of uitloging? Allemaal vragen die het CRIC-OCCN u helpt te beantwoorden door onderzoek uit te voeren op uw producten en materialen. Wij onderzoeken voor u ook het gedrag van een product bij zijn verwerking in cement of beton, de eventuele schadelijkheid van het door u geproduceerde stof, of de recyclagemogelijkheden van een product als vervanggranulaat.

Het CRIC-OCCN stelt ook zijn dienst Proeven ter beschikking, die de nodige analyses en proeven uitvoert om de conformiteit van beton of andere bouwmaterialen met lastenboeken of toepasselijke normen te verzekeren. Beter nog: wij bezorgen u objectieve gegevens op basis van tests op werfstalen, om bijvoorbeeld geschillen tussen betrokkenen bij een werf op te lossen.

Kies CRIC-OCCN als bondgenoot en leid uw werven zonder stress!

Wil je meer informatie?

+32.( 0 ) 2 626 89 20

+32.( 0 ) 2 648 51 20

cric-occn (at) cric-occn.be

Onze actualiteit

28/06/2019 | Opleidingen BBG voor het najaar 2019 & begin 2020

lees het artikel


Alle actualiteiten