T. +32.( 0 ) 2 626 89 20
Laborant

Alle analyse- en testlaboratoria zijn onderworpen aan strikte normen. Logisch! Wilt u er zeker van zijn dat uw laboratorium conform is? Het CRIC-OCCN is uw referentiepunt bij uitstek in de bouwsector, vooral als u informatie wenst over de normen  van de testmethodes voor de verschillende materialen, zoals cement, mortel, beton en hun bestanddelen.

Stelt u zich vragen over de uitvoeringswijze van een analyse of genormaliseerde test? Of wilt u uw eigen laboratoriumresultaten controleren? Het CRIC-OCCN voert de nodige onderzoeken voor u uit en geeft u duidelijke en professionele antwoorden. Moet er een dringende analyse gebeuren, en is uw personeel niet beschikbaar of werkt uw toestel niet? Dan kunnen wij die analyse voor u uitvoeren.

In het kader van onze activiteit Proeven helpen wij u bij ITT (Initial Type Testing) of doen wij proeven op materialen of producten die via uw laboratorium passeren. U kunt ook een beroep doen op het CRIC-OCCN voor de zelfcontrole van uw laboratorium.

Neem gerust contact met ons op ! Dan krijgt u professionele begeleiding en advies die u helpen om de conformiteit en doeltreffende werking van uw laboratorium te verzekeren.Wil je meer informatie?

+32.( 0 ) 2 626 89 20

+32.( 0 ) 2 648 51 20

cric-occn (at) cric-occn.be

Onze actualiteit

28/06/2019 | Opleidingen BBG voor het najaar 2019 & begin 2020

lees het artikel


Alle actualiteiten