T. +32.( 0 ) 2 626 89 20
Industrieel

Wenst u informatie over de normen die van toepassing zijn op grootschalige werkzaamheden? Of bent u meer geïnteresseerd in de ecologische aspecten van uw constructies? Doe dan een beroep op de expertise van de dienst Normen van het CRIC-OCCN!

Met onze dienst Onderzoek kunnen wij u  helpen om bijvoorbeeld de oorzaken van de slechte binding van beton te begrijpen, de duurzaamheid en het gedrag van uw beton ten opzichte van weersomstandigheden, agressieve stoffen of uitloging te onderzoeken, en de milieuimpact te kennen van het stof dat u op uw werven produceert. Daarnaast voeren wij ook onderzoek uit om de mogelijke gevolgen  van de verwerking van een nieuw product in cement of beton te identificeren, en zo ongewenste reacties te begrijpen. Of om te weten of u een recyclageproduct kunt gebruiken als vervanggranulaat.

Vaak hebt u niet de tijd of de infrastructuur om uw producten intern te testen. Daarom stelt het CRIC-OCCN  ook zijn dienst Proeven ter beschikking. En dit vooral om de conformiteit van uw materiaal met de geldende normatieve vereisten na te gaan – met het oog op de constructie van een weg, gebouw of andere realisatie. Wij voeren ook proeven uit op werfstalen om u objectieve gegevens te bezorgen in het geval van een geschil tussen partijen. Wilt u uw cement, beton of ander bouwmateriaal laten certificeren? Het CRIC-OCCN staat tot uw dienst voor de uitvoering van de proeven die nodig zijn in het kader van de certificeringsprocedure.

Voor u als industrieel is het CRIC-OCCN dan ook een onmisbare partner om uw projecten te doen slagen. Neem nu contact met ons op en profiteer van de knowhow van een specialist in cement, beton en andere materialen, componenten of afgeleide producten.

Wil je meer informatie?

+32.( 0 ) 2 626 89 20

+32.( 0 ) 2 648 51 20

cric-occn (at) cric-occn.be

Onze actualiteit

28/06/2019 | Opleidingen BBG voor het najaar 2019 & begin 2020

lees het artikel


Alle actualiteiten