T. +32.( 0 ) 2 626 89 20
Fabrikant

Bij de productie van cement of beton moet u bepaalde normen respecteren i.v.m.de gebruikte materialen, hun afmetingen, herkomst, classificatie, enz. Om u daarbij te helpen, geeft de dienst Normen van het CRIC-OCCN u advies en alle nodige normatieve referenties.

Het CRIC-OCCN helpt u ook bij de identificatie van de aard en reactie van uw producten. Zo onderzoeken wij  waarom een bepaald beton niet verhardt, de duurzaamheid en weerstand van uw beton ten opzichte van weersomstandigheden, agressieve stoffen of uitloging, de reacties van uw cement of beton na toevoeging van een nieuw product, of ongewoon gedrag van uw product. Wilt u weten of het stof dat bij het productieproces uitgestoten wordt, slecht is voor de gezondheid? Of u een welbepaald recyclageproduct als vervanggranulaat kunt gebruiken? Ook daarvoor staat onze dienst Onderzoek tot uw beschikking!

De dienst Proeven van het CRIC-OCCN voert proeven en analyses uit i.v.m. de conformiteit van uw materiaal met de geldende vereisten, bijvoorbeeld voor de aanleg van een weg of de constructie van een gebouw, of meer algemeen rond de geschiktheid ervan voor de beoogde toepassing. Wij helpen u ook met proeven op uw bouwproducten met het oog op hun certificering. Een probleem op een werf ? Een meningsverschil tussen partijen? Na staalname ter plaatse en de nodige proeven, en analyses, verkrijgt u objectieve analyses om het probleem op te lossen.

Aarzel dus niet om beroep te doen op het CRIC-OCCN . Wij stellen onze competenties graag ter beschikking om u doeltreffend bij te staan bij de productie van  cement, beton, mortel of andere bouwmaterialenl.

Wil je meer informatie?

+32.( 0 ) 2 626 89 20

+32.( 0 ) 2 648 51 20

cric-occn (at) cric-occn.be

Onze actualiteit

28/06/2019 | Opleidingen BBG voor het najaar 2019 & begin 2020

lees het artikel


Alle actualiteiten