T. +32.( 0 ) 2 626 89 20
Onderzoek

De expertise van de dienst Onderzoek van het CRIC-OCCN is op nationaal en Europees vlak erkend op het gebied van certificatie en normalisering. Wij realiseren verschillende onderzoeksprojecten, waarvan de belangrijkste kort worden voorgesteld in de rubriek ‘Onze onderzoeksprojecten ’.

Lab Béton-Concrete-Beton

De voornaamste activiteit van de dienst Onderzoek is "collectief" onderzoek. De resultaten van de uitgevoerde werkzaamheden worden dan tot de beschikking gesteld van de ondernemingen die onder toezicht staan van het CRIC-OCCN – meestal via hun federaties. Op aanvraag voeren wij ook meer specifiek onderzoek uit, ongeacht de sector.

Bent u fabrikant, ondernemer of bouwheer, of werkt u in de industriële sector ?

Volgens uw behoeften doet de dienst Onderzoek metingen van inadembaar stof, kristallijn silica en totaalstof. Of realiseert het studies over de recyclagemogelijkheden van een product als toevoegmiddel in beton.

Vraag ons een expertise van uw producten en materialen! Wij geven advies, zoeken samen met de klant naar de oorzaak van een eventueel probleem, en reiken oplossingen aan.

Werkt u in een laboratorium ?

Vertrouw op de expertise van het CRIC-OCCN voor oordeelkundig en objectief advies, én voor de opleiding van uw personeel in een bepaald analyse- of proeftype! We kunnen u ook in contact brengen met andere professionals, zodat u kunt deelnemen aan een interlaboratoriumonderzoek.

Neem contact op met de dienst Onderzoek van het CRIC-OCCN! Wij beantwoorden uw vraag zo goed mogelijk.

Bent u particulier ?

Onze dienst kan voor u onder meer het cementgehalte en de korrelverdeling (granulometrie) van beton of mortel bepalen. Andere vragen of problemen? Deel ze mee aan het CRIC-OCCN. We helpen u met plezier.

MEERWAARDE van het CRIC-OCCN ?Aarzel dus niet om beroep te doen op het CRIC-OCCN !


Raadpleeg Onderzoekprojecten.!


Wil je meer informatie?

+32.( 0 ) 2 626 89 20

+32.( 0 ) 2 648 51 20

cric-occn (at) cric-occn.be

Onze actualiteit

28/06/2019 | Opleidingen BBG voor het najaar 2019 & begin 2020

lees het artikel


Alle actualiteiten