T. +32.( 0 ) 2 626 89 20
Normen-Antenne Beton-Mortel-Granulaten

De komst van de gemeenschappelijke markt creëert een ingewikkeld normatief probleem: de toepassing van NBN LogoEuropese (CEN) in plaats van nationale normen (NBN). Om dit probleem te verkleinen en ondernemingen bewust te maken van, en te informeren over, de normen en hun belang voor de concurrentiekracht, werden er Normen-Antennes opgericht.

Zo werden er in de bouwsector Normen-Antennes geïnstalleerd in samenwerking met het WTCB. Vooral via de Normen-Antenne Beton-Mortel-Granulaten bezorgt het CRIC-OCCN u normatieve technische documentatie en beantwoordt het al uw vragen over de toepasselijke normen voor diverse bouwmaterialen, onder meer op het vlak van berekening, weerstand, methode en interpretatie.


 


Benor is eigendom van het NBN (Bureau voor Normalisatie) dat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en verkopen van normen in België.

Het merk BENOR toont aan dat een product of een dienst beantwoordt aan een technisch kwaliteitsreferentiekader dat goedgekeurd werd door alle partijen die betrokken zijn bij het op de markt brengen ervan. Eenmaal goedgekeurd, wordt dit referentiekader opgenomen in een normatief document, genaamd ‘Prescriptions Techniques – Technische Voorschriften (PTV)’.

Het merk BENOR dekt systematisch alle relevante kenmerken van het product of van de dienst, met het oog op de toepassing en de concrete gebruikmaking ervan door de gebruiker, onverschillig of het gaat om een publieke dan wel een privépersoon. De vermelde prestaties voldoen zo aan de kwaliteitsverwachtingen van de betrokken sector en de klanten ervan.


Onze Andere normaliseringsactiviteitenTerug naar pagina "Normen"


Wil je meer informatie?

+32.( 0 ) 2 626 89 20

+32.( 0 ) 2 648 51 20

cric-occn (at) cric-occn.be

Onze actualiteit

28/06/2019 | Opleidingen BBG voor het najaar 2019 & begin 2020

lees het artikel


Alle actualiteiten