T. +32.( 0 ) 2 626 89 20
Proeven

Wilt u proeven (laten) doen op uw producten en productiematerialen?  Het CRIC-OCCN stelt u zijn laboratoriumuitrusting en de competentie van haar personeel ter beschikking.

Concrete Manipulation Beton Manipulatie

Wij doen proeven en analyses op mortel en beton, op hun bestanddelen (cement, gemalen slak, granulaten, hulpstoffen en vliegas), en op hun toepassingen. Ook bestuderen wij de fysico-mechanische en fysico-chemische eigenschappen van  materialen.


Wij verzekeren technische assistentie in meerdere vormen:


Raadpleeg onze accreditatie scope BELAC 023-TEST !


Bent u fabrikant, ondernemer of bouwheer, of werkt u in de industriële sector ?

Onze dienst Proeven test materialen op hun fysico-mechanische en -chemische eigenschappen, duurzaamheid, of conformiteit met tal van normen. Wij komen zelfs naar op de werf om stalen te ontnemen, die we daarna volgens het lastenboek in het laboratorium testen. Onze ervaring in proeven en onderzoek stelt ons in staat om u te begeleiden bij praktische en theoretische toepassingen (certificatie : CE-markering, BENOR-keurmerk, …).

Neem contact met ons op ! Een gespecialiseerde medewerker beantwoordt u graag.

Werkt u in een laboratorium ?

De dienst Proeven adviseert en begeleidt u bij uw eigen analyses. Bij dringende proefaanvragen helpen wij u graag uit de nood. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om deel te nemen aan internationale interlaboratoriumproeven om onze kennis te delen en uw competenties te versterken.

Neem contact op met de dienst Proeven van het CRIC-OCCN en profiteer van onze expertise!

Bent u particulier ?

Doe een beroep op het CRIC-OCCN voor fysicochemische of fysicomechanische proeven, voor advies bij een betontoepassing of het oplossen van problemen. Wij bieden u graag een geïndividualiseerde service.

MEERWAARDE van het CRIC-OCCN ?

Aarzel dus niet om beroep te doen op het CRIC-OCCN !


Voor meer informatie …

Wilt u meer weten over de proeven die wij al op diverse materialen realiseerden? Wilt u de referentienormen van onze proefmethoden kennen? Bekijk dan onze lijsten van proeven.Wil je meer informatie?

+32.( 0 ) 2 626 89 20

+32.( 0 ) 2 648 51 20

cric-occn (at) cric-occn.be

Onze actualiteit

28/06/2019 | Opleidingen BBG voor het najaar 2019 & begin 2020

lees het artikel


Alle actualiteiten